چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ارسال سوال برای مصاحبه کنندگان، تاکتیک تیم بایدن است

ارسال سوال برای مصاحبه کنندگان، تاکتیک تیم بایدن است به گفته یک مقام سابق کاخ سفید ارسال پرسش‌های از پیش آماده شده به مصاحبه کنندگان از مدت‌ها پیش تاکتیک تیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، پرتال اکسیوس با اشاره به اظهارات مایکل لاروسا، سخنگوی سابق جیل بایدن، همسر رئیس جمهور آمریکا، نوشت که ارائه پرسش‌های از پیش آماده شده به مصاحبه کنندگان از مدت‌ها پیش تاکتیک تیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا بوده است.

 

پیش از این، آندریا لافول سندرز، مجری شبکه رادیویی WURD در فیلادلفیای پنسیلوانیا، به سی‌ان‌ان گفته بود که فهرستی از سوالاتی را که می‌توان از رئیس جمهور آمریکا پرسید، از قبل از کاخ سفید دریافت کرد. ارل اینگرام، مجری ایستگاه رادیویی سیویک مدیا در ایالت ویسکانسین آمریکا، که این هفته با بایدن مصاحبه کرد، همچنین گفت سوالاتی که باید از رئیس دولت می‌پرسید، برای او ارسال شده بود.

 

به گفته لاروسا، ارسال سوالات از قبل برای مصاحبه کنندگان مدتهاست تاکتیک تیم بایدن بوده است. زمانی که او (لاروسا) در سال ۲۰۱۹ به این تیم پیوست، برخی از اعضای آن سعی کردند از این روش برای مصاحبه با بانوی اول استفاده کنند.

 

سی‌ان‌ان پیشتر گزارش داده بود که ستاد انتخاباتی جو بایدن ادعا می‌کند که دیگر برای مصاحبه با رئیس جمهور آمریکا از قبل سؤالاتی را به خبرنگاران ارائه نخواهد کرد.

 

با وجود فهرستی از سوالات از پیش آماده شده، مصاحبه بایدن در رادیو WURD بدون افراط و تفریط نبود. وی در مصاحبه با این شبکه رادیویی به مناسبت روز استقلال آمریکا، در زمان توصیف «کامالا هریس» معاون سیاهپوست خود، دچار اشتباه شد و گفت: «من افتخار می‌کنم که معاون اول رئیس‌جمهور، اولین زن سیاه‌پوست هستم که با یک رئیس‌جمهور سیاه‌پوست خدمت می‌کنم».

 

منظور بایدن این بود که در زمان ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سیاهپوست آمریکا به عنوان معاون رئیس‌جمهور فعالیت داشت. ناتوانی بایدن در بیان یک فکر باعث تمسخر در شبکه‌های اجتماعی و تعدادی از نشریات شده است.

 

بایدن، مسن‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ ایالات متحده، اغلب با گاف هایش به مخالفان سیاسی خود دلایلی می‌دهد که به توانایی‌های شناختی‌ او شک کنند. جمهوری خواهان از این موضوع در یک مبارزه دو حزبی برای زیر سوال بردن توانایی بایدن برای رهبری مؤثر ایالت استفاده می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار